Bericht versturen
Guangdong  Yonglong Aluminum Co., Ltd. 
E-mail cyrus@yonglong-alu.com TEL.: 86--13927784904
Huis
Huis
>
nieuws
>
Bedrijfsnieuws Over De Toepassing van aluminiumprofielen: De smalle Reeks van de Kaderschuifdeur
Evenementen
Laat een bericht achter.

De Toepassing van aluminiumprofielen: De smalle Reeks van de Kaderschuifdeur

2021-08-13

Het laatste nieuws van het bedrijf over De Toepassing van aluminiumprofielen: De smalle Reeks van de Kaderschuifdeur

Vandaag, met de geleidelijke achtervolging van het levensesthetica, heeft de jonge generatie een unieke visie. De huisdecoratie wordt vereist om met het verschijnen van deuren en vensters worden geïntegreerd. In het huis met beperkte ruimte, verschijnt de uiterst smalle kaderschuifdeur in de openbare mening. Smalle het kaderschuifdeur van Konuk is de uiterst „uiterst smal“ eerder dan „uiterst om te versmallen“, wat van de traditionele glasschuifdeur volledig verschillend is. Smalle het kaderschuifdeur van Konuk breekt de uiterst niet alleen de traditionele betekenis van massiness, maar ook integreert de moderne lichte luxetextuur. Het is altijd de piek van de tendens in R&D en Ontwerp geweest.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Toepassing van aluminiumprofielen: De smalle Reeks van de Kaderschuifdeur  0

 

Voordelen om uiterst smalle kaderschuifdeuren te installeren:
(1) het smalle die kader in de keuken wordt geïnstalleerd kan de ruimte en de visie ruim maken en de betekenis van depressie verminderen.
(2) het smalle kader is geïnstalleerd op het balkon, met een panorama van het verre landschap. Tijdens het voelen, laat van moeheid, depressie en genoegen gaan.
(3) minimalistische lichte eenvoudig als modieuze luxestijl, zowel. Verder dicht bij de esthetische en ervaringsbehoeften van de jongerengeneratie.
(4) het smalle kader heeft het goede daylighting en verbetert de binnenhelderheid. De overvloed van zonneschijn glanst binnen, makend de ruimte en in een betere stemming helderder.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Toepassing van aluminiumprofielen: De smalle Reeks van de Kaderschuifdeur  1

 

Toepassing van uiterst smalle kaderschuifdeur:
Afzonderlijke restaurant en keuken
In het plattelandshuisjetype, is de meest gespannen ruimte de keuken en het restaurant. Niemand wil de oliedamp overal aan koord. Op dit ogenblik, kan een uiterst smalle kaderschuifdeur het meest efficiënte de scheidingsprobleem van de oliedamp zijn.


1.Separate de studie van de woonkamer
De studie is de stilste plaats. Niemand wil worden gestoord wanneer het lezen en het werken. Daarom is een zeer smalle kaderschuifdeur met geluidsisolatieeffect de eerste keus, die alle geluiden buiten de studie kan effectief blokkeren.


2.Separate slaapkamer en badkamers
Een zeer smalle kaderschuifdeur is geïnstalleerd in het toilet, dat niet alleen het dynamische en statische droge en natte scheidingseffect kan veroorzaken, maar ook effectief volledig gebruik van de redelijke ruimte maken.


3.Separate balkon en binnenland
Als er een groot balkon in het huistype ontwerp is, kan de uiterst smalle kaderschuifdeur worden geselecteerd, die niet alleen de doordringbaarheid van de algemene ruimte handhaaft, maar ook voldoet aan de scheidingsbehoeften van verschillende ruimten. Het heeft ook het effect van geluidsisolatie en hitteisolatie.


Van de het kaderschuifdeur van Yonglong leiden de uiterst smalle de profielenreeksen, het kleine ruimte en grote patroon tot verschillende visie en schoonheid!

 

 

Als u in de profielen van de aluminiumuitdrijving geinteresseerd bent

 

Tevreden contacteren:

 

Tina

Vertegenwoordiger

tina@yonglong-alu.com

+8613533214440 (tel./whatsapp)

 

 

HET ALUMINIUM VAN GUANGDONG YONGLONG

Marktafdeling

 

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13927784904
NO.10.Lequn het district van de stadssanshui van straatlepin, Foshan-stad, de provincie van Guangdong
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons